Ce stim despre restaurantul Burgund din Timisoara?

Situat in Calea Lipovei din Timisoara, restaurantul Burgund este perceput ca si un restaurant cochet, unde servirea impecabilă a personalului nostru vă stă la dispoziţie, atât în incinta restaurantului, cât şi pe terasa inundată în flori, plante ormamentale, fântâna arteziană într-un cadru îmbietor, ferit de forfota străzii.

Salonul are o capacitate de 80 de locuri. Muzica în surdină, culorile calde şi spaţiul larg fac atmosfera recomfortantă.
Astfel, Burgund face din celebrarea unor evenimente din viaţa dumneavoastră (nunţi, botezuri, aniversări), momente de neuitat.

La Restaurant Burgund veţi găsi un meniu bogat, cu diverse sortimente de preparate româneşti şi internaţionale pe gustul celor mai pretenţioşi clienţi. Bucătarii noştri sunt mereu pregătiţi să satisfacă cele mai rafinate gusturi.

La noi puteţi servi cel mai gustos muşchiuleţ de vită, specialitatea restaurantului nostru, precum şi alte gustări reci şi calde savuroase din carne de pui, porc şi peşte gătite în aceleaşi condiţii excepţionale.

Barul nostru este bine aprovizionat cu un sortiment bogat de vinuri şi alte băuturi alcoolice sau răcoritoare. Oferta noastră de preţ este una accesibilă tuturor.

Restaurant Burgund Timisoara
- Adresa: Str. Oravita, Nr. 2C
- Telefon: 0256/212866, 0723159311
- Web: www.burgund.ro

Un comentariu:

  1. Varza murata eco la cel mai bun pret :5 RON/kg !!!Livrare gratuita in Timisoara !!!!
    En gros si en detail !!!Informatii:0727639226 !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere