Inchiriere sala evenimente in Timisoara

Inchiriere sala de evenimente in Timisoara prin La Rousse. Restaurantul La Rousse din Timisoara, situat pe strada Closca nr 53 din zona Mehala, in continuarea bulevardului Gheorghe Lazar. Organizam evenimente reusite de mai bine de 6 ani de zile in Timisoara, de la nunti, la botezuri, majorate, zile onomastice, banchete. Cautati o sala pentru inchiriere in Timisoara? La Rousse va pune la dispozitie 3 Sali pentru inchiriere de diferite marimi astfel incat costurile dvs sa fie proportionale cu marimea evenimentului. 
 
Indiferent de evenimentul pentru care doriti sa realizati inchirierea de sala (botezuri, nunti, majorate, conferinte, parastase, banchete), echipa restaurantului nostru va poate organiza pana in cele mai mici detalii evenimentul si va poate sfatui in ceea ce inseamna pasii si criteriile pe care trebuie sa le urmariti pentru un eveniment bine organizat in care si noi si dvs sa putem sa ne ridicam la nivelul asteptarilor.
Restaurantul nostru poate sa pregateasca pentru dumneavoastra peste 30 de tipuri de meniuri de mancare pentru invitatii dvs, de la gustari reci (aperitive) pana la gustari calde (ciorbe, supe), gustari principale (gratare, garnituri, feluri pricipale la cuptor) dar si bauturi(carbogazoase, necarbogazoase, ceaiuri, frappe-uri, cafea, bauturi alcoolice). Profitand de faptul ca Restaurantul La Rousse reprezinta 3 Sali de evenimente pentru inchiriat, va reamintim ca una dintre salile noastre oferita pentru inchiriere, este chiar Pizzeria
Restaurantului aflata pe stada Closca nr. 20 langa terasa Leon, unde va putem prepara peste 20 de tipuri de pizza, spaghete si alte sortimente italienesti, preparate ce pot fi incluse, un functie de specificul evenimentului pentru care doriti sa inchiriati salile noastre, in meniul pe care il puteti discuta cu echipa noastra de profesionisti in servirea clientelei.
Capacitatea salilor ce se ofera spre inchiriere au urmatoarele dimensiuni: Sala 1, cea mai mare dintre ele, situata pe strada Closca nr. 53, are o capacitate de 170 de locuri, ideala pentru nunti, botezuri, majorate, banchete, petreceri de firma si corporatii; Sala 2, ce se afla in acelasi imobil de pe strada Closca 53, insa la etaj, ce are o capacitate de 90 de loc, un spatiu indicat pentru nunti de dimensiune mica, botezuri, banchete, onomastici, majorate; Sala 3 este reprezentata de Pizzeria La Rousse, unde se poate servi pe timp de zi, meniul zilei(meniul zilei contine 3 feluri de mancare, felul 1 reprezentat de ciorba sau supa, un functie de meniul specific zilei, felul doi contine o garniura, o friptura pe gratar sau cuptor, iar felul trei este o gustare dulce, supriza oferita de catre bucatar, numita si desertul bucatarului), peste 20 de feluri de pizza, iar la cererea clientilor putem combina si ingrediente din doua feluri de pizza sau in functie de cerinta, in limita disponibilitatii ingredientelor, putem pregati pizza pe care vi-o doriti, tot aici putand comanda si spagette.
Cea de a treia sala este ideala pentru petreceri, mai ales pe timp de zi, precum zile onomastice, chefuri (care deobicei au loc pe timp de noapte-seara), banchete, botezuri. Oferim spre inchiriere aceasta sala si pentru parastase, pomeni, cu meniuri la preturi rezonabile intr-o atmosfera linistita.
In ideea ca ceea ce v-am prezentat v-a starnit curiozitatea de a trece pe la noi in una dintre zilele saptamanii viitoare, va prezentam si numerele de telefon unde ne puteti contacta pentru programarea unei intalniri, acestea sunt: 0744.777.384 sau la numarul 0757.575.892.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu