Locatie de organizat banchete in Timisoara

Dupa atatea banchete desfasurate in Timisoara, se apropie si banchetul vostru la finalul unui ciclu educational insa data stabilita se apropie cu pasi repezi si inca nu v-ati hotarat unde se va desfasura fericitul eveniment? Atunci ar trebui sa stiti ca Restaurantul La Rousse organizeaza printre cele mai reusite banchete din Timisoara la tarife probabil printre cele mai bune.


Ne pregatim in functie de ceea ce ne cer clientii nostri, de aproximativ 7 ani de zile pentru acest tip de evenimente, iar in acest sens avem pretatite peste 6 meniuri pentru dumneavoastra si invitatii vostrii.
Puteti alege intre meniuri clasice cu mancare sau bufet suedez, la toate acestea aveti o gustare rece, o gustare calda, o friptura, un desert, bauturi incluse. Facem oferte speciale pentru cei care aleg ca si data de petrecere una din zilele din cursul sapatamanii.
Ca si capacitate, avem 3 Sali, una mare care are 170 de lucuri, alta de 90 de locuri, iar a treia avand 80 de locuri. Daca solicitati putem inclusiv decora sala, insa va trebui sa solicitati acest lucru colegilor cu care veti discuta aceste aspecte, discutii in care cereti ca oferta pentru banchete sa fie facuta impreuna cu decor.
Va ajutam pe cei care organizati banchete in Timisoara si doriti sa inchiriati sala la al nostru restaurant, sa obtineti un pret mai bun pentru Dj, Muzica, sau va putem recomanda variante foarte bune de Dj, Muzica, Video la tarife promotionale stabilite pentru clientii La Rousse.
Spatiu de parcare ar fi unul rezonabil mai ales daca banchetele se realizeaza in weekend cand parcarea pe partea dreapta a soselei de pe strada Closca 53 este permisa fara a va face probleme ca cineva va va ridica masina. Organizam banchete reusite in Timisoara, cu o echipa de profesionisti in domeniu, de peste 7 ani de zile, timp in care exista o probabilitate foarte mare, sa fi participat dumneavoastra sau prieteni de ai dumneavoastra, pentru o intalnire la o discutie cu colegii nostri, puteti folosi cu incredere aceste numere de telefon: 0757.575.892 sau 0744.777.384

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu