Academia lui Horia Virlan

Horia Virlan va fi gazda unui nou show culinar. De aceasta data este vorba de o competitie intre trei echipe. Competitorii trebuie sa isi demonstreze maestria de la taiatul legumelor si pana la realizarea unui desert.

Luni 18 iulie, puteti vedea la lucru Echipa albastra, formata din Ioana Grigore si Mircea Zara, Echipa portocalie, adica Radu Iacob si Minodora, si echipa Bucataresele Rosii formata din Maria Dumitrescu si Nuami Dinescu. Cele trei echipe au intrat in concurs pentru premiul mare de 10.000 de euro.
Intre probele concursului este si o proba de indemanare la care concurentii trebuie sa taie niste legume. La aceasta proba punctajul maxim este de 20 de puncte. In total sunt 4 probe, iar punctajul maxim ce poate fi obtinut este 100.
La a treia proba de concurs concurentii trebuie sa pregateasca o reteta de-a maestrului Virlan. Cu toate acestea cea mai grea proba s-a dovedit a fi cea a deserturilor.
Cine a castigat aceasta lupta dura, dar amuzanta, veti vedea pe 18 iulie, la ora 20.30, la “Academia lui Horia”, la Prima TV.

tags: Academia lui Horia Virlan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu