Petreceti
o seara de an nou de neuitat cu muzica autentica si bucate alese la
revelionul traditional organizat de Hotel Restaurant Trio si Trio Events - 0256395653.
Meniu revelion 2018
Aperitiv rece:
- trandafir din salam in crusta de piper
- terina
- cub picant crispy din curcan
- rosie cu crema fina de branza si praf de nuca
- rol de castravete natur
- ardei cu pasta
- sunca
- cosulet cu salata icre
- chiftelute speciale cu seminte day susan si umplutura de cascaval
- quiche lorraine
- muschi file
- rulada mozaic in crusta de susan prajit
- frigariu struguri cu cascaval
- gujon de peste
- masline
- somon crustat cu legume in abur si sos lemon
- muschiulet de porc umplut cu prune uscate si gorgonzola
- Piept de curcan marinat si rumenit in cuptor
- Sos de gutui
- Cartofi aurii
- Rattatouile de legume in stil mediteranian
- apa plata si minerala Bucovina
- suc gama pepsi, mirinda, prigat portocale
- cafea, cappuccino
- whiskey Ballantines
- bere Peroni, Ursus N.A
- vin (recas) alb demisec, rosu demisec si rose demidulce
- Cocktail-uri:
- Vodka Apple
- Campari Orange
- Cuba libre
- Green apple
- Whisky JB
- cupa de sampanie la ora 0:00
Muzica:
Orchestra Carmen Ienci si DJ
PRET: 230 RON / Persoana
Trio Events
Muzica:
Orchestra Dumitru Stoicanescu si DJ
PRET: 260 RON / Persoana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu