Cupa Banatului in Gastronomie


Cupa Banatului in Gastronomie reuneste la Timisoara specialisti internationali din domeniu, care se vor intrece la gatit in perioada 1-3 iulie 2011 la stadionul Dan Paltinisan.

Programul Etapei Cupa Banatului:

Vineri, 1 iulie
18,00 – Festivitatea de deschidere a competiţiei
18,15 – Degustare de vinuri
18,30 – Concert de jazz
19,30 - Gastro Show oferit de bucătarii Tibi Kiss Budai, Tiberiu Mocuţa şi George Catană
21,30 – Dj Filip & Dj MMShow
23,00 – Închiderea festivităţii.

Sâmbătă, 2 iulie
8,00 – Înscrierea concurenţilor
9,00 – Preluarea standurilor de către concurenţi
11,00 – Startul competiţiei de preparate culinare reci
11,30 – Jurizarea concurenţilor
14,30 – Încetarea competiţiei, deliberarea juriului
15,00 – Propunere Record Internaţional Mondial: Cea Mai Mâncare cu Ciolan Afumat!
18,00 – Certificarea Recordului
18,30 – Demonstraţie cu Maestrul Antonio Passarelli (Timişoara)
19,30 – Demonstraţie cu Maestrul Ioan Fatol (Cluj)
20,30 – Decernarea premiilor, Concert de muzică
22,30 – Încetarea programului.

Duminică, 3 iulie
8,00 – Înscrierea concurenţilor
9,00 – Preluarea standurilor de către concurenţi
10,00 – Startul competiţiei de gătit în aer liber
14,00 – Jurizarea concurenţilor
16,00 – Încetarea competiţiei, deliberarea juriului
16,15 – Demonstraţie cu Maestrul Alexandru Nagy (Timişoara)
17,00 - Demonstraţie cu Maeştrii Odeh Abu şi Sarkis Yacoubian (Israel)
18,00 - Demonstraţie cu Maestrul Jyrki Yli – Uotila (Finlanda)
19,00 – Parada Somelierilor coordonată de Sergiu Nedelea
20,00 - Decernarea premiilor, Concert de muzică
22,30 – Încetarea programului.
Important!
Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber este o competiţie Continentală şi este Certificată de către World Association Of Chefs Societies! (WACS). Toate distincţiile şi titlurile acordate în cadrul concursului sunt recunoscute în peste 93 de ţări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu