Restaurant mexican in Timisoara

Cucharacea este un restaurant cu specific mexican din Timisoara, situat in Complexul Studentesc, care isi incanta clientii cu mancaruri mexicane traditionale, dupa retete autentice.

 Bucataria mexicana, cum o cunoastem noi astazi se bazeaza pe traditii seculare care in parte s-au pastrat pana in zilele noastre.
Oricum, cine cunoaste doar Tacos si Chili con carne va fi surprins in mod plcaut de bogatia acestei bucatarii. Unul din ingredientele cele mai importante ale bucatariei mexicane este cu siguranta ardeiul Chili, in spaniola - "chile ".

Fiecare spcecie are un alt gust si de aceea este important sa folosim ardeii indicati in reteta si nu sa apelam la orice tip de ardei Chili, uscat sau proaspat.
Un ingredient de baza care provine tot din Mexic si a cucerit intreaga lume este porumbul. Tortillas este painea mexicanilor si se serveste la orice masa.

De obicei se prepara dintr-o faina de porumb speciala. Cu tortillas se poate pregati un intreg meniu. Tacos sunt turnate in forme sau rulate si prajite, enchilades sunt puse in sos, Chimichaenga si Chilaquilos se prepara ca un tort.
Va invitam la masa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu